Fair Cleaning Services reinigt ook in en om Leerdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Leerdam?

Wij reinigen o.a. uw kantoor, loods, keuken, kantine, gevels, ramen binnen en buiten en nog veel meer. We werken al dagelijks dichtbij of in Leerdam en kunnen prima ons agenda aansluiten op uw agenda voor de schoonmaakwerkzaamheden voor u in Leerdam. Als fair en full service schoonmaakbedrijf heeft het voor u en ons ook duurzame voordelen onze schoonmaakdiensten in en om Leerdam te kunnen uitvoeren door minder afstanden af te hoeven leggen tussen onze klanten. Fair Cleaning Services B.V. is een groot en volwassen schoonmaakbedrijf met passie voor het schoonmaakvak.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak bij de te reinigen locatie in Leerdam.

Bel ons

24 uur per dag
7 dagen per week
zijn we bereikbaar

WERKEN BIJ FAIR?

Wil je werken bij Faircleaning services, stuur dan een e-mail met je CV of neem telefonisch contact met ons op.

VOLG ONS

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Fair Cleaningen Services? Volg ons dan via onderstaande social media kanalen.

OVER FAIRCLEANING

Het ontstaan van Fair Cleaning is in een zin te omschrijven: pure passie voor het schoonmaakvak. Goed voor meer dan 50 jaar ervaring.

Wij laten u graag ervaren hoe fair onze werkwijze is. Fair Cleaning werkt met een platte organisatiestructuur, waarbinnen de communicatielijnen kort en duidelijk zijn. Deze structuur heeft voor u louter voordelen.

CONTACTGEGEVENS

Bohrweg 28
3208 KR, Spijkenisse
010-2950783

E-Mail

KvK: 55712029